SOCIETAT
Societat 13/12/2011

Els diputats d'ICV assetjats el 15 de juny intenten evitar declarar contra els 'indignats'

Han enviat un escrit a l'Audiència Nacional en el qual asseguren que no tenen "res a dir" respecte a aquells fets

Efe
1 min

BarcelonaEls diputats d'ICV Salvador Milà i Joan Boada, que van ser assetjats per un grup d'indignats el 15 de juny passat quan intentaven entrar al Parlament, han enviat un escrit a l'Audiència Nacional en el qual asseguren que no tenen "res a dir" respecte a aquells fets.

El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco es desplaçarà demà a Barcelona per prendre declaració als deu diputats catalans als quals va assetjar un grup de joves quan intentaven accedir al Parc de la Ciutadella de Barcelona, recinte on es troba el Parlament.

Segons ha explicat la portaveu d'ICV-EUiA al Parlament, Dolors Camats, els diputats han enviat aquest escrit perquè es qüestionen fins a quin punt estan obligats a declarar si no van presentar "reclamació o queixa" per aquells fets.

Camats ha afirmat que encara no han rebut resposta i que els diputats tenen previst explicar la seva postura demà en roda de premsa, a l'espera de saber si tenen obligació de declarar demà a la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

stats