Societat 01/08/2013

Dos motoristes morts en dos accidents aquest dijous

Un motorista ha perdut la vida després d'impactar contra la tanca de seguretat a Castellolí i un altre ha mort a Franqueses del Vallès després de col·lidir amb un turisme

Ara
1 min

BarcelonaDos motoristes han mort aquest dijous a la tarda en dos accidents de trànsit ocorreguts a l'A-2, a Castellolí, i a la BV-5151, a Franqueses del Vallès.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el primer sinistre ha ocorregut a l'A-2 al punt quilomètric 560, a l'altura de Castellolí (Anoia) en sentit Barcelona, i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a les 14.06 h. Per causes que encara s'estan investigant, un motorista ha perdut el control del vehicle de dues rodes i ha impactat contra la tanca de seguretat. El conductor i únic ocupant de la motocicleta ha resultat mort. Com a conseqüència de la incidència, la via ha quedat totalment restringida al trànsit en sentit Barcelona durant mitja hora, fins que s'ha pogut obrir el carril dret de la calçada.

El segon accident ha tingut lloc a les 14.29 h a la BV-5151, a Franqueses del Vallès. Una motocicleta i un turisme han col·lidit, i el motorista ha mort. També com a conseqüència de l'accident, els tres ocupants del cotxe han resultat ferits de diversa consideració.

stats