Societat 02/07/2015

Busquen l'home que va deixar ferit d'un tret l'encarregat d'una sala de jocs a Santa Coloma

La víctima és a l'UCI, però fora de perill, i l'agressor encara no ha estat localitzat

Sílvia Barroso
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra busquen l'autor dels trets que ahir van deixar greument ferit l'encarregat de la sala de jocs Sportium, a Santa Coloma de Gramenet, i va fugir. La història és confusa, però hauria començat per una discussió entre l'agressor, un jugador desesperat perquè havia perdut massa diners, i el responsable de la sala.

La víctima va rebre dos trets, un dels quals, al cap. Tot i que va ser ingressat a l'UCI de l'Hospital Vall d'Hebron en estat crític, a hores d'ara els metges no temen per la seva vida.

La policia investiga el cas per localitzar l'atacant. Pels testimonis i per la gravació de les càmeres de seguretat del local se sap que el jugador es va encarar amb l'encarregat de la sala per queixar-se que, segons ell, la màquina que estava fent servir no funcionava bé i li estava fent perdre molts diners.

Un tret al cap que va anar a parar al sostre

Ràpidament, va perdre el control i va disparar contra l'encarregat, que va caure a terra ferit. Dos testimonis van fugir del saló mentre l'atacant feia gestos estranys. Estava trastornat. Es va girar i va disparar un altre tret contra la víctima, que jeia a terra. I aleshores va agafar la pistola i se la va dirigir al cap. Va disparar, en el que sembla que hauria estat un intent de suïcidi, però el tret va sortir desviat i va anar a parar al sostre.

Després, l'agressor va fugir i va deixar a l'escenari del crim l'arma i el seu telèfon mòbil. Se sap que es tracta d'un home de nacionalitat albanesa, i encara no ha estat localitzat.

Imatges filtrades

La pel·lícula dels fets són les imatges que podeu veure sobre aquestes línies. Se senten veus que comenten i analitzen el cas perquè és el visionat de les imatges que van fer un grup d'investigadors dels Mossos. Algú que hi havia a la sala ho va gravar –no se sap si un agent o algú altre–, i poc després la gravació va aparèixer a YouTube. Això ha obligat els Mossos a obrir una investigació interna per saber com s'ha filtrat aquest material, que és una prova d'una investigació judicialitzada.

stats