Societat 04/10/2013

Festa solidària, art i teatre, entre les propostes d'oci per al cap de setmana

Dissabte se celebra la Festa del Cor al Tibidabo, en suport als nens malalts del cor i a les seves famílies

Ara
2 min

BarcelonaLes propostes d'oci a Barcelona per al cap de setmana del 5 i 6 d'octubre estan marcades per la Festa del Cor al Tibidabo, que se celebrarà dissabte. Es tracta d'un esdeveniment anual que organitza el Parc juntament amb l'Associació d'Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils, i que vol donar suport als nens malalts del cor i a les seves famílies, destinant-hi els guanys de la venda del mocador de la festa.

En el terreny cultural, fa pocs dies que ha començat una nova proposta a la ciutat, el Circuit d'Art Contemporani de Barcelona, que reuneix museus, fundacions i galeries d'art contemporani. El nou itinerari passa per llocs com el Macba, el CCCB, la Fundació Sunyol o galeries com Projecte SD, Carles Taché o Eude.

Per als amants de l'esport, diumenge se celebra la prova Garmin Barcelona Triathlon, la cursa que suma natació, ciclisme i atletisme i que l'any passat ja va reunir 6.000 triatletes.

Música i teatre

La bona música es pot escoltar aquest cap de setmana al Barts, on toca Sinfonity, la primera orquestra de guitarres elèctriques del món. En el seu repertori inclouen temes dels grans mestres clàssics, com ara Beethoven, Ravel, Mozart o Vivaldi.

Pel que fa al teatre, el Teatre Nacional de Catalunya ofereix 'Taxi', un homenatge als espectacles de varietats que sovint es podien veure al Paral·lel. L'espectacle reuneix més de 75 actors i directors de la resta dels espectacles de la temporada 2013/2014.

També als escenaris es pot veure 'Pegados', al Club Capitol, una comèdia musical que repeteix a Barcelona i que parteix d'una situació física complicada entre un noi i una noia.

I per als que prefereixen la gran pantalla, s'estrena una nova sala a la ciutat, Zumzeig Cinema, que aposta pel cinema d'autor europeu, independent americà, documental i videoart. D'altra banda, entre els títols més comercials que hi ha a la cartellera, es pot veure 'Gravity', d'Alfonso Cuarón, o 'Zipi y Zape y el club de la canica'.

stats