SOCIETAT
Societat 27/08/2012

FGC retira l'aplicació mòbil que permetia denunciar la presència d'indigents als trens

Més de 53.000 persones han donat suport a la petició a 'Change.org', que exigia la retirada de l'aplicació

Acn
1 min

BarcelonaFerrocarrils de la Generalitat ha actualitzat la seva aplicació mòbil i ha retirat la funcionalitat que permetia denunciar la presència d'indigents als seus trens. El gest ha estat en resposta a la demanda de més de 53.000 persones a través de la plataforma 'Change.org'. Ferrocarrils ha confirmat que ha tret aquesta alerta de l'aplicació tot i que manté les alertes per incivisme.

L'aplicació permetia denunciar la presència d'indigents i músics ambulants a les instal·lacions i, fins i tot, classificar el 'tipus de captaire' de què es tractava. En molt poc temps, milers de persones van signar la petició i FGC ha reaccionat modificant l'aplicació i retirant completament la possibilitat de denunciar indigents.

Miquel Rubio, que va crear la iniciativa, ha volgut donar les gràcies "a totes i cadascuna de les persones que m'han ajudat a fer realitat aquesta petició". "No ens podem permetre quedar-nos immòbils davant les injustícies, cal aprofitar les eines que les noves tecnologies ens ofereixen per unir-nos i aconseguir canvis cap a una societat millor", ha afegit.

stats