Societat 10/07/2014

Un alcalde sense imputar per a Torredembarra

L'alcaldessa accidental ha delegat el càrrec en el socialista Enric Grangel

Agències
1 min
El socialista Francesc Grangel, nou alcalde accidental de Torredembarra, que es postula també com a nou alcalde

BarcelonaL'alcaldessa accidental de Torredembarra, Francisca Felguera (CiU), imputada per un presumpte delicte contra l'administració, ha delegat l'alcaldia en el socialista Enric Grangel després de que els grups municipals es reunissin aquest dijous per aclarir la situació. Felguera ja va anunciar la seva dimissió la setmana passada però l'Ajuntament no la va acceptar per la manca d'una figura de consens per assumir el càrrec. Els regidors convergents imputats encara es resisteixen a dimitir, però ara accepten la decisió acordada.

Enric Grangel ja té previst convocar un primer ple extraordinari per formalitzar la renúncia del fins ara l'alcalde, Daniel Masagué, que va presentar aquest dimecres des de la presó; i també prepara un segon ple, que es preveu per a dilluns, amb l'objectiu de nomenar un nou alcalde.

Per tant, Grangel serà una altra figura de transició en aquest desgavell governamental fins que se celebri el ple i s'esculli alcalde per majoria. Tanmteix, el mateix Grangel té tots els números de ser ell l'escollit perquè ha rebut el suport de tots els grups. Per ser majoria l'haurien de votar nou dels 15 regidors, cinc dels quals estan imputats. Grangel ha declarat:"Preferiríem que ens votessin les persones que no estan imputades, però no podem posar la pistola al pit a ningú".

stats