Societat 04/04/2018

Incendi sense ferits a l'Expo Hotel, al costat de l'estació de Sants

Els Bombers han extingit el foc, que ha afectat la maquinària d'aire condicionat

Ara
2 min

BarcelonaUn incendi al terrat de l'Expo Hotel de Barcelona, al costat de l'estació de Sants, ha obligat a desallotjar l'establiment, de 423 habitacions, durant una hora. El foc ha començat per causes que es desconeixen cap a les 12.50 h d'aquest dimecres. Els Bombers de Barcelona han extingit poc després de la una del migdia les flames, que han afectat la maquinària d'aire condicionat de l'edifici –situades al terrat–, però no han deixat cap persona ferida. En una primera inspecció, també s'ha descartat que el foc hagi afectat l'estructura de l'hotel.

L'incendi s'ha focalitzat a la planta superior de l'establiment i no ha deixat ferits. Després d'haver extingit les flames, els Bombers han ventilat l'hotel. També s'ha tallat la circulació al primer tram del carrer Mallorca, on està situat l'equipament, mentre es treballava en l'extinció. La direcció de l'hotel ha donat per restablerta la situació a les dues del migdia, quan els clients han pogut tornar a les habitacions i l'establiment ha tornat a funcionar "amb normalitat", segons ha explicat en un comunicat, on també assegura que els protocols de seguretat previstos en aquests casos han funcionat correctament.

Incendi a l'Expo Hotel, al costat de l'estació de Sants

Fins al lloc s'han desplaçat deu unitats dels Bombers de Barcelona, diverses ambulàncies i patrulles de la Guàrdia Urbana. El telèfon d'emergències 112 ha rebut fins a 70 trucades alertant de l'incendi de l'hotel, que està entre els carrers Mallorca, Tarragona, Rector Triadó i la plaça Països Catalans.

Incendi a l'Expo Hotel, al costat de l'estació de Sants

L'hotel és propietat del grup Selenta, del qual forma part l'establiment que hi ha just al costat, la Torre Catalunya, i també el Sofia. Es tracta d'un hotel de quatre estrelles, amb 423 habitacions, totes amb balcó exterior.

stats