Societat 21/01/2014

Iniciativa "intueix" que BCN World no es farà

La diputada Hortènsia Grau diu que els sectors econòmics de Tarragona ho diuen amb la boca petita, però que la llei es canviarà igualment per afavorir els interessos urbanístics de La Caixa, propietària de bona part dels terrenys

Albert Solé
1 min
La diputada d'Iniciativa (ICV), Hortensia Grau

BarcelonaUn dels grups polítics que des del primer dia s'ha oposat al projecte de BCN World és Iniciativa per Catalunya (ICV), i la seva diputada per Tarragona, Hortènsia Grau, ha dit al Parlament que té la "intuïció" que el macrocomplex turístic no es farà.

"Tenim la intuïció, com molta gent del territori, que no es farà. Ens ho diu la gent dels sectors econòmics de Tarragona amb la boca petita, que BCN World és un bluf. Dels inversors se'n sap molt poca cosa, molts no han volgut venir aquí a explicar-se", ha comentat Grau.

"Es faci o no es faci, aquell projecte de 6 casinos no es farà segur, i el que quedarà seran les reformes urbanístiques de la llei 2/89. I qui n'és el principal interessat? La Caixa", ha dit la diputada sobre el fet que aquesta entitat financera és la propietària de bona part dels terrenys.

stats