Societat 07/03/2017

Jaume Casals i Josep Eladi Baños, candidats a rectors de la UPF

Les eleccions al rectorat se celebraran el 4 d'abril

Núria Martínez
1 min
Imatge de l'interior de l'UPF

BarcelonaMisteri resolt. El catedràtic d'universitat de filosofia i actual rector, Jaume Casals i el catedràtic d'universitat de farmacologia, Josep Eladi Baños, són els candidats a rectors de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Aquest dimarts s'ha produït la proclamació provisional dels candidats, però no serà definitiva fins el 13 de març. Actualment, el període per presentar candidatures ja està tancat.

La jornada electoral tindrà lloc el proper 4 d'abril del 2017 i el període de vot avançat serà del 30 de març al 3 d'abril. La particularitat respecte a les anteriors eleccions a rector és que en aquesta ocasió la votació serà totalment electrònica, igual que en altres eleccions passades recents com les eleccions de delegats de curs o les eleccions al claustre universitari.

Jaume Casals ha estat rector des del 2013. Prèviament havia sigut degà de la Facultat d'Humanitats (2000-2001), vicerector de Doctorat (2001-2005) i Postgrau i vicerector de Professorat (2005-2009). Casals ha estat membre del Col·legi de Filosofia de Barcelona i director de l'Institut d'Humanitats de Barcelona.També ha codirigit la revista 'Avenç' i ha estat col·laborador i membre del consell editorial de diferents col·leccions científiques internacionals.

Josep Eladi Baños és professor titular de Farmacologia del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra. Especialista en farmacologia clínica, és doctor en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1988). Ha estat vicedegà dels Estudis de Biologia de la Universitat Pompeu Fabra. Va ser vicerector de Docència i Ordenació Acadèmica de la Universitat Pompeu Fabra.

stats