Infraestructures
Societat 24/04/2013

L'eix transversal entre Rajadell i Aguilar de Segarra s'ha d'asfaltar de nou per defectes de construcció

Segons avança el Regió7, només quatre mesos després d'inaugurar el desdoblament de la via la carretera s'ha abonyegat per problemes de drenatge, i la Generalitat anuncia que les obres començaran el breu, i duraran un mes

Ara
1 min
ESPERANT MÉS VISITANTS
 L'Eix Transversal desdoblat, al seu pas per Espinelves. Les comarques de la Catalunya Central esperen rebre més turistes.

BarcelonaQuatre mesos després que s'inaugurés el desdoblament de l'eix transversal, un tram de 3 quilòmetres s'haurà d'asfaltar de nou. Segons informa avui el Regió7 a la seva portada, el tram entre Rajadell i Aguilar de Segarra està abonyegat per problemes de drenatge i s'hi hauran de fer obres de manera imminent.

Quan es va anunciar el final del desdoblament, es va destacar que les obres s'havien aconseguit acabar mig any abans del que estava previst.

La Conselleria de Territori ha anunciat avui que l'inici d'aquestes obres d'asfaltatge per arreglar els desperfectes serà "en els pròxim dies", i que duraran al voltant d'un mes, amb les conseqüents restriccions de trànsit. Les restriccions afectaran per operativitat un tram de 10 quilòmetres, en els que es limitarà la velocitat màxima permesa i es prohibirà l'avançament.

Els treballs es portaran a terme de dilluns a divendres feiners, entre les 8 i les 20h, durant un termini aproximat de quatre setmanes.

stats