Societat 20/02/2013

Detinguts quatre menors per tres robatoris amb violència i intimidació al Baix Llobregat

Els autors actuaven sempre en estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat i amb el mateix 'modus operandi'

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut quatre menors, de nacionalitat espanyola i veïns de Martorell, per tres robatoris amb violència i intimidació en estacions dels Ferrocarrils de Sant Andreu de la Barca, Abrera i Sant Feliu de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat.

La manera d'operar denunciada per les víctimes, també menors, coincidia en els tres casos, i les càmeres de seguretat de les estacions van permetre identificar els agressors. Els investigadors no descarten més ,perquè hi va participar una cinquena persona. Els detinguts van passar a disposició de Fiscalia de Menors, que va decretar l'ingrés a un centre d'internament per a dos d'ells i llibertat amb càrrecs per a la resta.

Durant la segona quinzena del mes de gener es van recollir dues denúncies de robatoris amb violència i intimidació comesos a les localitats de Sant Andreu de la Barca i Abrera. En aquestes denúncies coincidia el lloc, estacions de Ferrocarrils de la Generalitat i el 'modus operandi' dels autors, un grup de joves que intimidaven les seves víctimes menors amb una arma blanca, utilitzant la violència i la intimidació per robar-los mòbils i aparells electrònics.

En un dels robatoris violents, els lladres, a part d'exhibir una arma blanca, van agredir físicament una de les víctimes, que també era menor d'edat. Agents de la unitat d'investigació de Martorell van poder identificar els detinguts gràcies a les imatges recollides a les estacions de Ferrocarrils, així com pels reconeixements fotogràfics fets per les víctimes.

stats