Societat 12/07/2019

Mor ofegada una dona de 84 anys en una piscina a Sant Feliu de Guíxols

Un home la va trobar inconscient ahir al vespre, la va treure de l'aigua i va trucar al 112

Acn
1 min
Mor ofegat un jove de 21 anys a la piscina municipal de Gardeny de Lleida

BarcelonaUna dona francesa de 84 anys va morir ofegada ahir al vespre en una piscina comunitària d'un bloc d'apartaments a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), segons informa Protecció Civil. Un home la va trobar inconscient a dins de les instal·lacions, la va treure de l'aigua i va trucar al telèfon d'emergències 112. L'avís es va rebre a les nou del vespre i tot seguit es van desplaçar dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins al lloc.

Els professionals sanitaris li van fer les maniobres de reanimació cardiopulmonar però finalment es va confirmar la mort. També es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra fins al bloc d'apartaments.

Des de Protecció Civil de la Generalitat s'insisteix que cal extremar les precaucions durant el bany. Cal tenir presents les condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que pugui dificultar la sortida de l'aigua. Després de menjar, haver pres molta estona el sol o haver fet un exercici físic intens es desaconsella entrar de cop a l'aigua. I en cas de trobar-se malament un cop dins, cal sortir immediatament i demanar ajuda.

stats