SOCIETAT
Societat 15/06/2012

Sis detencions més relacionades amb la vaga general del 29-M

L'operació dels Mossos d'Esquadra s'ha dut a terme a Badalona. Els detinguts haurien tallat la C-31 i haurien cremat pneumàtics durant la jornada de vaga

Acn
1 min

BadalonaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres a Badalona sis persones més acusades de tallar la C-31 i cremar pneumàtics durant les manifestacions del passat 29 de març, amb motiu de la vaga general. Segons fonts policials, com a conseqüència d'aquestes accions es van produir problemes de circulació i d'ordre públic. Posteriorment, un grup de 20 persones es va dirigir al centre de la localitat de Badalona, en forma de piquet sindical, provocant amenaces i coaccions al comerciants que tenien els comerços oberts i obligant-los a tancar. Els Mossos d'Esquadra els imputen els delictes de desordres públics, coaccions i amenaces.

Els detinguts són Sergi H.M., de 24 anys; Juan Carlos I. F., de 39 anys; Raul R.R. de 19 anys; Adrià G.M., de 26 anys; Albert Jordi V.V., de 30 anys; i José Miguel C.G., de 36 anys.

Fins avui, els Mossos d'Esquadra han realitzat 106 detinguts i 48 imputats relacionades amb els incidents que es van produir en diferents indrets de Catalunya.

stats