Societat 21/10/2019

Els Mossos detenen un home a l'Hospitalet com a presumpte autor de la mort del seu germà

El detingut estava amagat dins del pis on han trobat el cadàver

Ara
1 min
Una gorra de Mossos d'Esquadra dins d'un cotxe patrulla

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra han detingut un home de 28 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de la mort del seu germà, de 34 anys, en un domicili de l'Hospitalet de Llobregat, segons ha avançat l'ACN.

Els Mossos s'han presentat al número 10 del carrer de la Font, a l'Hospitalet de Llobregat, després d'haver rebut un avís per una baralla cap a dos quarts de dues. Quan els agents han arribat al pis, s'han trobat amb un home, de nacionalitat espanyola, estirat a terra amb ferides de gravetat al coll. Els sanitaris de la dotació del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que s'han traslladat fins a l'immoble no ham pogut fer res per la seva vida i només n'han certificat la mort.

El presumpte autor de l'homicidi, que estava amagat en una estança del pis, ha quedat detingut i, segons les primeres informacions, seria el germà de la víctima. Ambdós són de nacionalitat espanyola i tot apunta que la mort ha tingut lloc durant una baralla, però l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir-ne les circumstàncies.

stats