Societat 24/10/2018

Els Mossos investiguen dues violacions a la zona de Montjuïc de Barcelona

S'han denunciat amb quatre dies de diferència i encara no s'ha determinat si l'autor és el mateix

P.e.
1 min
Les eleccions sindicals dels Mossos afectades per la resolució del TS es van celebrar fa dos anys

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen dues violacions al barri del Poble-sec de Barcelona que s'han denunciat amb quatre dies de diferència. La primera agressió sexual va ser diumenge –la policia no concreta a quina hora– i la segona ha passat avui, abans de les 8 del matí. En els dos casos les dones eren a la via pública, a la zona de la muntanya de Montjuïc, en el moment de l'agressió.

La policia ha obert dues investigacions perquè encara no ha determinat si l'autor és el mateix, de manera que de moment es desvinculen les dues violacions. Des del gener i fins a l'agost les agressions i els abusos sexuals a Barcelona han augmentat un 30% en comparació amb l'any passat. En els vuit mesos s'han produït 446 casos a la capital catalana i els Mossos atribueixen l'increment a una major conscienciació social per denunciar-ho.

A Barcelona la policia també busca un home que diumenge al migdia, al barri de Gràcia, va robar diners a dues dones grans, a una de les quals la va intentar agredir sexualment. Primer va atracar una de les dones quan entrava a casa; se li va endur diners i li va clavar un cop de puny. Poc després va cometre l'altre robatori a prop de casa de la segona víctima, però a més de robar-li diners va intentar agredir-la sexualment.

stats