Societat
Societat 19/05/2011

El moviment dels Indignats s'estén per tot el món

Convocades concentracions a Itàlia, Alemanya, Renge Unit, Bèlgica, Àustria, Estats Units, Mèxic, Argentina i Colòmbia

Redacció
1 min

BarcelonaEl moviment impulsat per Democràcia Real ja s'està estenent per tot el món i ja s'han convocat concentracions de suport a les acampades espanyoles a diverses ciutats d'Itàlia, Alemanya, Renge Unit, Bèlgica, Estats Units, Mèxic, Argentina i Colòmbia.

La majoria de concentracions han estat organitzades per espanyols que viuen en aquests països, tot i que en alguns casos, com Itàlia, ciutadans d'aquests estats també les han fet seves. En el cas italià, 13 ciutats han previst concentracions de suport al moviment, com ara Florència, Pàdua o Torí.

Les diverses mobilitzacions es faran principalment al davant de les ambaixades espanyoles en aquests països, com és el cas de Londres, París, Berlín, Brussel·les, Ciutat de Mèxic o Bogotà. També a Nova York hi ha prevista una concentració a la Washington Square per les 12.30 hores de dissabte 21 de maig. També Birmingham, Bristol i Edinburg, al Regne Unit; Viena, a Àustria; i Buenos Aires, a Argentina, han convocat concentracions en algunes de les seves places entre avui i diumenge.

stats