Societat 10/10/2013

Neix l'Observatori de la Participació Ciutadana

L'òrgan pretén promoure instruments participatius i treballar per la transparència i la confiança de la ciutadania en l'Administració

Ara
1 min

BarcelonaAquest dimecres, 9 d'octubre, s'ha presentat l'Observatori de la Participació Ciutadana a Barcelona. Es tracta d'un òrgan que pretén potenciar els instruments de participació de la ciutadania, amb l'objectiu de fer-la més eficient i eficaç. L'Observatori està concebut com un instrument per fer créixer la implicació dels barcelonins en els assumptes públics. Així, doncs, podrà proposar millores a partir del seguiment de projectes operatius.

D'altra banda, aquest nou òrgan vol contribuir a la transparència i a l'enfortiment i millora de la relació entre la ciutadania i l'Administració. El Consell Rector incorpora experts de reconegut prestigi que ajudaran a fer el seguiment de les polítiques de participació ciutadana i de la realitat social de la ciutat.

D'aquesta manera, Barcelona reforçarà el lideratge de l'Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (OIDP), la xarxa de ciutats més gran en matèria de participació ciutadana.

stats