Societat 20/04/2016

Nou atropellament mortal a les vies del tren de Montcada i Reixac

Ja han mort 166 persones en aquest pas a nivell. La darrera víctima, un veí de Montcada de 24 anys, arriba poc després que Foment es comprometés a iniciar el soterrament el 2017

Ara
1 min
Imatge d’arxiu del pas a nivell del tren al municipi de Montcada.

BarcelonaNova víctima mortal del pas a nivell de Montcada i Reixac. Aquesta tarda a les 17.10 h el tren de la R3 que passava entre les estacions de Montcada Ripollet i Montcada Bifurcació ha atropellat un veí de Montcada de 24 anys, la víctima que fa 166 des que les vies del tren travessen aquesta població vallesana. De l'última víctima fa només dues setmanes, el 6 d'abril.

El trànsit ferroviari ha estat interromput durant dues hores, quan la R3 ja acumulava més d'una hora de retard. L'horari s'anirà recuperant progressivament.

Les vies del tren al seu pas per Montcada i Reixac són un autèntic maldecap per als seus veïns, i els alcaldes successius han reclamat de totes les maneres possibles que el ministeri de Foment les soterri.

L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i la ministra de Foment, Ana Pastor, aquest dimarts a la tarda al ministeri

La setmana passada l'alcaldessa, Laura Campos, es va reunir a Madrid amb la ministra Ana PastorAna Pastor per fer l'enèsima petició de soterrament. Campos va sortir del ministeri amb una promesa: redactar el conveni per al soterrament de la R2 a finals d'abril per començar les obres el 2017, i estudiar algunes mesures a curt termini per evitar més accidents mortals.

stats