Societat 09/09/2019

Nou detinguts i quatre mossos ferits en una baralla a la festa major de Sabadell

Els tres arrestats que havien passat a disposició judicial queden en llibertat

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge a la matinada nou persones per una baralla a la festa major de Sabadell, en què quatre agents de la policia catalana van resultar ferits lleus pel llançament d'objectes. Els fets van tenir lloc a quarts de sis de la matinada a la zona de l'eix Macià, a tocar del llac del Parc de Catalunya, on se celebraven les barraques i els concerts, que a aquella hora ja s'havien acabat. Concretament, l'incident es va produir quan s'intentava desallotjar l'espai per començar les tasques de neteja.

Segons els Mossos, diversos grups de joves que s'hi aplegaven es van negar a marxar, van calar foc a contenidors i van llançar objectes contra els agents. Als nou detinguts se'ls investigarà per desordres públics, i a tres d'ells també per atemptat a agents de l'autoritat.

De fet, els tres arrestats per atemptat a agents de l'autoritat havien passat a disposició judicial i aquest dilluns han quedat en llibertat. El jutjat d'instrucció número 3 de Sabadell ha acordat deixar-los en llibertat provisional, però hauran d'estar a disposició del jutjat sempre que siguin requerits. La causa està oberta pels delictes d'atemptat a agents de l'autoritat, lesions i desordres públics.

stats