Societat 15/05/2013

Un periodista a l'atur canta el seu currículum al metro de Barcelona

Enzo Vizcaíno, cansat de gastar-se diners en fotocopiar el seu CV, explica la seva trajectòria professional amb un ukelele a les línies L3 i L4 de Barcelona. El vídeo ja triomfa a la xarxa

Ara
1 min

BarcelonaEnzo Vizcaíno és un jove periodista de Petrer (Alacant) que ha decidit cantar el seu currículum al metro. Cansat de gastar-se diners en fotocòpies, perquè "en el millor dels casos acabin en el contenidor de reciclatge blau", ha decidit oferir els seus serveis al transport públic amb un ukelele, concretament a les línies L3 i L4 de Barcelona.

Així ho explica el propi periodista al seu blog, on també hi penja la lletra de la cançó del seu currículum, que comença així: "Llicenciat en periodisme i un diploma de postgrau que he portat aquí doblegat, per si vostè el vol veure".

El vídeo d'Enzo Vizcaíno ha triomfat a la xarxa. El vídeo penjat al Youtube ha tingut més de 125.000 visites en dos dies, i tal i com ell explica al seu perfil de twitter, d'un centenar de seguidors abans de penjar el vídeo, ara ja en té més de 1.400.

stats