Societat 24/06/2014

L'Ajuntament de Barcelona recull 18 tones d'escombraries a les platges per la revetlla de Sant Joan

Unes 58.000 persones passen la nit a la platja de la capital, 4.000 menys que l'any passat

Acn
1 min
Operaris de neteja recullen les restes de la revetlla de Sant Joan a la platja de la Nova Icària de Barcelona, mentre agents de la Guàrdia Urbana desallotgen la platja / ACN

BarcelonaAcabada la revetlla de Sant Joan, els efectius de neteja i desallotjament han treballat intensament per deixar les platges de Barcelona netes i obertes passats només set minuts de les 9 del matí. En total, l'Ajuntament de la capital catalana calcula que unes 58.000 persones han passat la nit de Sant Joan a les platges de la ciutat. De l'operació de neteja d'aquests espais, s'han arribat a comptabilitzar 18 tones d'escombraries i deixalles. Es dóna la circumstància que, segons les dades de l'Ajuntament, aquesta revetlla hi ha hagut unes 4.000 persones menys que l'any passat a les platges de Barcelona però, en canvi, s'han recollit dues tones més de residus.

Els treballs de neteja i desallotjament de les platges després de la revetlla s'han pogut fer sense cap incident remarcable, segons informa l'Ajuntament de Barcelona. Els efectius de la Guàrdia Urbana, però, sí que han arribat a decomissar durant la nit unes 8.500 llaunes entre els que celebraven la nit de Sant Joan.

Les platges de Barcelona estan totes obertes, netes i operatives des de les 9.07 hores d'aquest dimarts al matí.

stats