Societat
Societat 26/12/2011

Rècord de passatgers a l'aeroport de Lleida-Alguaire aquest dilluns, amb 1.200 en un sol dia

S'espera que uns 16.000 esquiadors provinents de Belfast, Birmingham, Bristol, Gatwick i Manchester aterrin a Alguaire fins al mes d'abril, amb destinació als Pirineus

Acn
1 min

AlguaireL'Aeroport de Lleida-Alguaire assolirà el seu rècord de passatgers en un sol dia aquest dilluns. S'espera que 1.200 persones aterrin a l'aeroport en finalitzar el dia. La xifra s'assoleix una setmana després que el turoperador Neilson-Thomas Cook hi portés els primers turistes britànics per estrenar la temporada de neu al Pirineu.

Als vols procedents de Manchester i Londres (Gatwik), que Alguaire ja va rebre la setmana passada, s'hi ha afegit aquest dilluns el vol procedent de Belfast (Irlanda). També s'hi ha de sumar el vol de Palma de Mallorca, que ha operat avui en lloc de diumenge, dia de Nadal.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha valorat positivament la notícia i ha defensat que el de Lleida-Alguaire ha de ser l'aeroport de “referència” del Pirineu.

400 turistes britànics van aterrar a Lleida provinents de Manchester i Londres dilluns passat, per passar una setmana al Pirineu andorrà i en una estada que formava part d'un paquet turístic gestionat per l'operador Neilson-Thomas Cook.

Fins al mes d'abril s'espera l'arribada d'uns 16.000 esquiadors, que aterraran a Alguaire amb destinació als Pirineus en vols provinents de Belfast, Birmingham, Bristol, Gatwick i Manchester.

stats