Societat 11/02/2013

Tres detinguts per apallissar un home i robar a la seva parella a Barcelona

L'home ha hagut de ser atès d'una ferida oberta al cap i nombroses contusions

Efe
1 min

BarcelonaTres homes han estat detinguts aquesta matinada a Barcelona acusats d'haver apallissat un home al carrer i robar a la dona que l'acompanyava. L'assalt ha passat cap a les 05.00 hores d'aquesta matinada al carrer Pamplona, al districte de Sant Martí de Barcelona.

Una dona gambiana de 38 anys i un home pakistanès de 26 s'han vist sorpresos per tres homes d'origen magribí de 23, 24 i 25 anys, que se'ls han acostat i, després d'apallissar l'home, han robat els diners, el mòbil i totes les pertinences a la dona. L'home ha hagut de ser atès d'una ferida oberta al cap i nombroses contusions.

Poc després, una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos d'Esquadra ha interceptat tres magribins sospitosos i els ha sol·licitat la documentació. Les víctimes hi han fet acte de presència i els han identificat com a autors de l'atracament.

En el registre que els policies han fet als lladres, els han trobat els objectes robats, per la qual cosa han quedat detinguts per delictes de robatori amb violència, lesions i apropiació indeguda.

stats