Societat 22/10/2019

A subhasta dos edificis del Parc Científic i Tecnològic de la UdG

El preu de sortida és de 3,5 milions per al Narcís Monturiol i 2 milions per a l'H2O

Ara
1 min
Una imatge del Parc Científic de Girona / David Borrat

GironaEl jutjat mercantil de Girona ha acordat subhastar els edificis Narcís Monturiol i H2O del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG) el 25 d’octubre. Concretament, se subhastarà tot l’edifici Monturiol per 3,5 milions d’euros i el 66% de l’H2O per 2 milions –la resta de l’edfici és de la UdG–. Aquesta serà la primera de les cinc subhastes que es preveuen en la tercera fase del pla de liquidació de la Fundació Privada del Parc, segons ha informat la UdG en un comunicat.

A l’escrit, també s’indica que el detall de les condicions establertes en el plec de subhasta es publicarà al BOE i al portal de l’Administració de Justícia. Fins al dia anterior hi ha temps per presentar una oferta en sobre tancat. Fonts de la UdG, però, han descartat que la universitat faci cap oferta per adquirir els edificis.

La subhasta arriba després que s’hagin superat les anteriors fases de la liquidació en el marc del concurs sol·licitat el 18 de gener del 2015. En cas que aquesta i les següents subhastes de la resta d’edificis es declarin desertes, el pla de liquidació preveu que els edificis retornin a la UdG en les mateixes condicions que aquesta va cedir els drets de superfície a la Fundació del Parc.

stats