Successos
Societat Successos 15/02/2022

Un incendi crema un pis en un edifici del Paral·lel de Barcelona

Els Bombers ja han apagat les flames que han començat a dos quarts de nou del vespre

2 min
Façana de l'edifici cremat, a l'avinguda Paral·lel.

BarcelonaVuit dotacions dels Bombers de Barcelona encara treballen a aquesta hora en un incendi que s'ha declarat a dos quarts de nou del vespre a la quarta planta d'un bloc de pisos a l'avinguda Paral·lel de Barcelona. Les flames ja s'han extingit i ara els efectius fan tasques per remullar i ventilar tota la zona.

Alguns veïns apunten que "les flames han començat en un pis de lloguer on hi viuen uns joves". Així ho ha explicat a l'ARA el Juan, un dels veïns del replà. Segons aquest testimoni, els nois han assegurat que "un cable ha esclatat" i el fum i les flames han començat ràpidament. Els mateixos nois són els que han donat l'avís a emergències, segons els veïns.

El fum s'ha estès pel replà i la intensitat de les flames ha fet esclatar diversos vidres, un soroll que altres veïns pròxims a la zona han interpretat inicialment com a deflagracions. Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat nombroses patrulles policials que s'han vist obligades a tallar i acordonar la zona, per la intensitat de les flames. No hi ha constància que hi hagi hagut ferits, tot i que els veïns apunten que un dels joves que vivia al pis afectat hauria patit ferides a les mans.

Les primeres informacions apuntaven que l'incendi havia començat en un hotel, situat al bloc del costat, però posteriorment els Bombers han confirmat que les flames han afectat un bloc d'habitatges. Els veïns de l'immoble, situat al número 87 de l'avinguda Paral·lel intenten ara recuperar la calma. "Alguns, sobretot els que viuen en els pisos per sobre d'on hi ha hagut l'incendi, ho han passat malament perquè no han pogut baixar al carrer i s'han quedat esperant a casa", relata el Juan. El bloc és un edifici de set plantes, amb quatre pisos per cada replà i on hi viu força gent gran, segons expliquen els veïns.

stats