Successos

Investiguen la mort a ganivetades d'un taxista a Lleida

La víctima hauria rebut una desena de ganivetades al coll i l'esquena

ARA
1 min
El carrer Sifó de Lleida en el punt on s'ha produït l'agressió al taxista

BarcelonaBrutal agressió a un taxista, aquesta matinada, a Lleida. L'home ha sigut atacat a ganivetades i ha acabat morint a l'Hospital Arnau de Vilanova, on havia ingressat en estat crític. Els Mossos d'Esquadra investiguen l'homicidi i no descarten cap línia, tot i que fonts pròximes al cas han informat l'ACN que les primeres hipòtesis apunten a un intent de robatori.

Segons les mateixes fonts, la víctima hauria rebut entre 10 i 12 punyalades al coll i l'esquena. L'avís del succés s'ha rebut a les 02.30 hores de la matinada d'aquest diumenge al carrer del Sifó, al barri de la Bordeta, al sud-est de la capital de Ponent.

Un testimoni ha trucat al 112 per informar que hi havia una persona inconscient i molt malferida a la via pública. A uns 50 metres del cos hi havia un taxi amb el motor engegat i la porta del conductor oberta. L'home malferit ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en estat crític a l'Hospital Arnau de Vilanova, però ha mort tres hores després, passades les 05.30 de la matinada.

La policia busca ara l'autor o autors de l'agressió mortal, mentre que la possible arma blanca homicida s'ha localitzat a terra en un altre carrer del barri de la Bordeta pròxim als fets. Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Ponent s'han fet càrrec de la investigació.

El Sindicat del Taxi de Catalunya (Stac) ha lamentat aquest diumenge la mort violenta d'un company i s'ha solidaritzat amb la família i els amics de la víctima. El sindicat exigeix als Mossos que hi hagi un "aclariment ràpid" dels fets.

stats