vaga
Societat 17/09/2013

El segon dia de vaga a les escoles de les Illes: 21% segons el govern balear, 80% segons els sindicats

La consellera d'Ensenyament diu que a l'escola pública ha seguit la protesta un 26% dels docents i a la concertada un 6%

ARA Balears
1 min
Una aula buida a l'IES Cap de Llevant a causa de la vaga / D. ARQUIMBAU

PalmaEl ball de xifres entre el govern balear i la comunitat educativa respecte de la vaga indefinida en l'ensenyament continua. La consellera d'Educació, Joana Maria Camps, ha afirmat aquest dimarts al Parlament que el seguiment de la protesta per part dels professors és d'un 21,2%, mentre que el secretari general d'Ensenyament de CCOO, Toni Baos, ha afirmat per Twitter que és de més d'un 80%. El sindicat STEI-i, per la seva banda, ha xifrat de manera provisional el seguiment en l'educació pública en un 79,9% i en la concertada d'entre un 20% i un 25%.

Segons la titular d'Educació, a l'escola pública han seguit la protesta un 26% dels docents i a la concertada un 6%, i ha aprofitat les dades per dir que la comunitat educativa aprova les seves polítiques. Camps ha afirmat, mentre els milers de manifestants cridaven fora del Parlament balear, que "la vaga va a la baixa". També ha assegurat que "no és cert que pares i mares estiguin en contra del TIL", el decret que limita l'ús del català a les aules.

stats