ARA LLegim

James Bond ja té un nou 'pare literari'

Anthony Horowitz serà l'escriptor encarregat de tornar a donar vida a l'agent amb llicència per matar. Publicarà 'Project one' al setembre del 2015

James Bond, l'agent secret al servei de Sa Majestat, reapareix en una missió relacionada amb el món del motor, 'Project one' ('Projecte Número 1'), a través de la ploma de l'escriptor britànic Anthony Horowitz.

La història que escriurà Horowitz, que es preveu que serà publicada al setembre de 2015, reprèn el guió d'una sèrie de televisió proposada pel creador de Bond, Ian Fleming, que girava entorn a la figura de l'espia, titulada 'Murder on wheels' ('Assassinat sobre rodes'), però mai va poder arribar-se a realitzar.

"No és un secret que Bond ha tingut una gran influència en la meva vida", ha subratllat Horowitz sobre Fleming, el qual és l'autor dels llibres més famosos sobre l'espia com 'El doctor No' (1958), 'Diamants eterns' (1956), 'Casino Royale' (1953) o 'Goldfinger' (1959).

Sobre el nou llibre, la neboda-néta de Fleming, Jessie Grimond, ha confirmat que a la dècada dels 50 el seu tiet-avi va escriure diversos episodis per a una sèrie de televisió, però fins ara no se'n sabia res, i aquests són els episodis dels quals s'ocuparà Horowitz.