ARA LLEGIM
Llegim 23/10/2012

Crits i renou considera "inacceptable" el tancament de l'Espai Mallorca, "el bastió cultural de les Illes al continent"

El col·lectiu denuncia que les formes i procediments per transmetre la decisió del tancament "són del tot inadmissibles"

Acn
1 min
El col·lectiu Crits i renou ja ha avançat que no aturarà la seva activitat de suport i defensa a l'espai

BarcelonaL'assemblea de Crits i Renou ha decidit aquest dilluns per unanimitat rebutjar la decisió de tancar l'Espai Mallorca i reclamar al Consell de Mallorca, al govern balear i a l'Institut d'Estudis Baleàrics que es pronunciïn respecte al tancament. El col·lectiu de suport i defensa del centre considera "inacceptable" la decisió del Gremi d'Editors de les Illes Balears de tancar l'Espai Mallorca de Barcelona i considera que demostra "la nul·la consideració cap a les persones i els continguts" que representa l'Espai.

Crits i Renou afirma que no s'han tingut en compte les parts implicades i denuncia que les formes i procediments que s'han utilitzat per transmetre la decisió "són del tot inadmissibles". Per aquest motiu anuncia que prendrà mesures de pressió de manera imminent per resoldre el conflicte i mantenir les activitats del que assegura que és "el bastió cultural de les Illes Balears al continent".

stats