Publicitat
Publicitat

Javier Cercas i Enrique Vila-Matas, al festival literari més important del Brasil

La Festa Literària Internacional de Paraty arriba a la seva 10a edició convidant una quarantena d'autors de 14 països

Un total de 40 autors de 14 països, entre els quals hi ha els espanyols Enrique Vila-Matas i Javier Cercas, participen a partir de demà en la desena edició de la Festa Literària Internacional de Paraty (Flip), el principal festival de les lletres del Brasil.


La Flip tindrà lloc fins diumenge a Paraty, una històrica, bucòlica i turística ciutat del litoral sud de l'estat de Rio de Janeiro. Aquest any retrà homenatge al poeta brasiler Carlos Drummond de Andrade (1902-1987).


Una de les convidades més esperades aquest any a Paraty és la nord-americana Jennifer Egan, guanyadora del Pulitzer amb 'El temps és un cabró'. També desperta gran expectació Jonathan Franzen, conegut per la seves novel·les 'Les correccions' i 'Llibertat'.


El gran absent serà el francès Jean-Marie Gustave Le Clézio, premi Nobel de literatura el 2008 i que ha hagut de cancel·lar el seu viatge a última hora per problemes de salut.


La Flip comptarà enguany amb prop de 200 esdeveniments i un nombre rècord d'escriptors convidats gràcies al fet que els nous patrocinadors han permès elevar el pressupost en un 23%, fins a 7 milions de reals (uns 3,5 milions de dòlars ).

Més continguts de