Vídeos Entrevistes 23/05/2017

Entrevista d'Antoni Bassas a Josep Pujol Ferrusola

Antoni Bassas entrevista Josep Pujol Ferrusola a les 4 de la tarda. El fill de l'expresident de la Generalitat serà al plató del diari ARA en un moment en què el seu germà, Jordi Pujol Jr., és a la presó per un delicte de blanqueig de capitals i diverses informacions sobre els diners dels Pujol a Andorra assetgen la família. La setmana passada, el mateix Josep Pujol va assegurar en una entrevista a Catalunya Ràdio que no posaria la mà al foc pel seu germà, tot i que creu que el seu empresonament és fruit d'una "operació mediàtica després de l'esclat de l'operació Lezo del PP".

Josep Pujol també va explicar que la ja coneguda deixa de l'avi Florenci, d'on provindria bona part dels diners de la família, té el seu origen en operacions financeres al Marroc amb tràfic de divises que, va admetre, eren "negocis grisos". De fet, segons va explicar, la mateixa Marta Ferrusola hauria destruït una part de la carta de la deixa per "evitar que mai es pogués traçar el camí cap als diners, que eren opacs".

El fill de l'expresident, però, va insistir que totes les informacions que han aparegut al voltant de la seva família tenen al darrere els responsables de l'anomenada Operació Catalunya. De fet, va assenyalar una persona en concret: el cap de gabinet del president del govern espanyol, Jorge Moragas. "Moragas té la missió d'aniquilar el Procés, o minimitzar-lo", va assegurar.

stats