Retallades econòmiques, socials o de democràcia? L'actualitat en 10 tuits

Es multipliquen les decisions del govern espanyol i es multipliquen els fronts de la xarxa, que passa d'assumir que les retallades són econòmiques i acceptar que, en conseqüència, també són socials a dibuixar una línia vermella amb les retallades de democràcia. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

1. Josep Ginesta ( @josepginesta) Director de l'oficina de treball UOC
" Ping (més retallades) - pong (prima de risc amunt), ping (drets avall) - pong (borsa avall). Distret, si no fos que la pilota som nosaltres..."

2. Josep Maria Mainat ( @MainatJM) Empresari
"@Trincaires Un dia vaig prometre que tornaríem a cantar per celebrar la independència de Catalunya. He de córrer a repassar les lletres?"

3. Ramon Tremosa ( @ramontremosa) Eurodiputat (CiU)
"Josep Piqué treballa a Vueling, que depèn d'Iberia, que depèn de Bankia, que depèn de l'Estat. Per això el Cercle està contra el concert?"

4. Rocío M. Sampere ( @rociomsampere) Diputada al Parlament (PSC)
"Abans de treure conclusions precipitades recomano llegir TOT el document del Cercle i també dels sindicats. Podem anar més enllà dels titulars?"

5. Jofre Llombart ( @jofrellombart) Periodista
"Un diputat del PP va votar a favor del català a les Balears. I una va dir «que se jodan» als aturats. A qui dels dos han obert expedient?"

6. Isaac Albert ( @isaacalbert) Vicepresident del consell nacional d'ERC
"Les amenaces a la llibertat comencen amb fets inapreciables i insignificants; en aquests moments els fets ja són del tot apreciables..."

7. Nouriel Roubini ( @Nouriel) Economista
"Si l'ajut del Fons d'Estabilitat a Espanya per als bancs es considera 'pari passu' [en igualtat de condicions] amb els bons privats, per què l'interès és del 3% i l'altre quasi del 7%?"

8. Quimi Portet Oficial ( @quimiportet) Músic
"Òbviament #laculturanoesunluxe mai, però és que, a més, per al nostre país és una necessitat vital"

9. Ana Milán ( @_ANAMILAN_) Actriu, periodista i model
"Doncs això... Que si Telefónica renova Urdangarin jo començaré a demanar la portabilitat a una altra companyia. Hi ha coses que sí que estan a les nostres mans"

10. Anna Manso ( @annamanso) Escriptora i guionista
"Darrerament tinc cura de no dur les ulleres de sol posades per l'ombra. Ja és tot prou fosc"

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT