VIST AL TWITTER

"Que ve el llop, que ve el llop...": l'actualitat en 11 tuits

Els resultats de la primera volta de les eleccions franceses sacsegen la xarxa

Ara
2 min
La líder del Front Nacional, Marine Le Pen, en un míting aquest novembre / EFE

Barcelona1. Gorka Landaburu (@G_landaburu), periodista “Guanya Marine Le Pen, però és preocupant l’abstenció, que frega el 50%. Segona volta calenta, diumenge que ve”

2. Eduardo Madina (@EduMadina), diputat al Congrés (PSC) “El risc més gran, la pitjor amenaça ideològica que té Europa, fa temps que s’incuba. A dins”

3. Ivan Rodon (@irodon), periodista i emprenedor “«Que ve el llop, que ve el llop», deien a França. I ja el tenen a dins...”

4. Igor Minteguía (@minte1974), periodista i professor de la UPV “França: el perill d’extremitzar-se contra l’extremisme. Ja ho va dir Friedrich Nietzsche”

5. Alberto Mingo (@amingosan), tuitaire “La Constitució compleix 37 anys. La realitat d’Espanya ha canviat moltíssim i ja ens queda escassa. Cal ser realistes i reformar-la!”

6. Alberto Ballesteros (@tote_alkor), estudiant “Avui és el Dia de la Constitució del 78, que molts no hem votat. En necessitem una de nova que ens representi”

7. Ramon Reig-Bolaño (@ramonreig), professor a la Universitat de Vic “La Constitució del 78 la va enterrar la sentència del Constitucional contra l’Estatut, i això és un fet que pocs ressalten”

8. Francisco Tijeras (@FranciscoTije2), tuitaire “A partir d’allò del «dret al treball i a un habitatge digne» podem incloure la Constitució a la secció de relats de ficció

9. Alicia (@aliiiiciaaaa), llicenciada en dret “Tots els que volen canviar la Constitució és perquè no s’han d’estudiar 26 temes de constitucional per aprovar l’oposició

10. Aura Salerno (@aurasalerno), tuitaire “#LosDeChavezAVotar per continuar construint la pàtria somiada per Bolívar i Chávez

11. Victoria Betancourt (@VickyBMolina), estudiant d’odontologia “Orgullosa de pertànyer a aquesta generació de joves que no es conformen i treballen per una Veneçuela millor. #HoyGanaVenezuela #6D #Vota”

stats