Microsites 12/12/2015

Miracle o desastre: l'actualitat en 11 tuits

La xarxa valora l'acord històric de París contra el canvi climàtic

Ara
2 min
Fabius celebra l'acord de la COP21 amb la representant de l'ONU pel canvi climàtic, Christiana Figueras. STEPHANE MAHE / REUTERS

Barcelona1. Peter Gleick (@PeterGleick), membre de la US National Academy of Science i especialista en clima “Ha sigut, i encara serà, un llarg camí per prevenir el desastre climàtic, però París #COP21 és un pas endavant gegant. Felicitats a tots”

2. Juan Carlos del Olmo (@jcdelolmowwf), secretari general de WWF a Espanya “Acord #COP21: els combustibles fòssils caminen ja cap a l’extinció. La transició està en marxa. #NiUnGradoMás”

3. George Monbiot (@GeorgeMonbiot), escriptor “Per comparació amb el que hauria pogut ser, és un miracle. Per comparació amb el que hauria d’haver sigut, és un desastre. #COP21”

4. Manel Nadal Farreras (@manelnadal63), militant de MES “París: pas endavant en la lluita contra el canvi climàtic. La força dels fets (incendis, sequeres, reducció glaciar, tempestes tropicals) hi ajuda”

5. Josep Ginesta (@JosepGinesta), treballòleg, secretari d’emprenedoria, treball i funció pública d’ERC “Bon dia a totes i a tots! Fins ara l’única eina (o arma) que hem fet servir és el vot. Res ha canviat i cal seguir votant. Ens en sortirem”

6. Alberto Sotillos (@AlbertoSotillos), sociòleg i consultor en comunicació “Fa la sensació que segons avança la campanya hi ha més indecisos en lloc de menys”

7. Rosa Cullell (@roscullell), consellera delegada a Media Capital “Crec que ja no guanyen vots (fins i tot els perden) amb tanta exposició televisiva. El verb fàcil provoca errors i cansa”

8. Verónica del Carpio (@veronicadelcarp), advocada i professora de dret civil “Encara bo que només queda una setmana de campanya electoral. Twitter i Facebook resulten ja molt ingrats”

9. Carles Mundó (@CarlesMundo), advocat “Indepes desanimats, recordeu: «Els catalans només ens tenim a nosaltres mateixos» (Companys) i «La política, o la fas o te la fan» (Fuster)”

10. Mónica Carrillo (@MonicaCarrillo), periodista “Les dones van a votar a l’Aràbia Saudita amb el cap cobert i sense haver pogut fer campanya com a candidates”

11. Brenda Martin Groot-Wesseldijk (@brendamarting), coach “@MonicaCarrillo I, tot i així, hem de celebrar el petit pas endavant :( Quanta lluita ens queda per fer, unides i sense descans”

stats