Xarxes

Twitter prepara un servei de música en 'streaming'

La xarxa social va comprar el servei We Are Hunted l'any passat i vol convertir-lo ara en una 'app'

Ara
1 min

BarcelonaAra que Facebook ha donat més prioritat als continguts musicals en el seu fil de notícies, Twitter està ja a punt de respondre a la maniobra: posarà a disposició dels usuaris un servei de música en 'streaming'. Així ho ha explicat el portal CNET, que preveu que ja a finals de març pugui estar disponible per a iPhone. El servei es dirà Twitter Music i suggerirà a l'usuari recomanacions de cançons i artistes a partir de diferents criteris, incloent-hi els gustos de les persones a qui segueix. Les cançons s'escoltaran en 'streaming' a través de SoundCloud.

Twitter ja té operatiu el compte TwitterMusic (amb el qual tuitejava sobre música pop i rock), i el segueixen més de 2,3 milions d'usuaris, així que el farà servir com a plataforma de llançament del nou servei. Els responsables de la xarxa volen posar en valor que alguns dels usuaris seus més seguits són els cantants de música popular. El servei serà al revers musical del Vine, l'eina de compartició de vídeo que Twitter va estrenar al gener.

Twitter Music farà servir també el 'hashtag' #NowPlaying per indicar quina música escolta en aquell moment l'usuari. Automàticament, es podran generar llistes de reproducció sobre què està sonant amb més insistència en la comunitat d'usuaris de la xarxa.

stats