MÚSICA
Cultura 03/03/2011

Mazoni i Maria Rodés a Vila-seca

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca ha confirmat una nova tongada d'artistes per a la seva propera edició, que se celebrarà del 6 al 8 de maig al municipi tarragoní, i que s'afegeixen als ja confirmats Cathy Claret i Raimundo Amador, Pau Vallvé, Inspira i Very Pomelo, entre d'altres

Redacció
1 min
Mazoni

BarcelonaEl pop reflexiu de Mazoni, Jerôme LaVoix (el cantant que no parla, que només xiuxiueja), la banda de flamenc Azul y Nácar i el quartet de folk mexicà de Rosa Sánchez són alguns dels noms que s'afegeixen al cartell de la 12a FiM, Fira de música al carrer de Vila-seca. També hi seran el reggae aflamencat de Zuri & Ranking Soldiers, el pop amb influències tropicals de Bläue, el cantautor sabadellenc Albert Freixas (Ix!), el sextet indie Le Pianc i el folk electrònic d'El Gos Binari.

El Jazz també prendrà el protagonisme en la FiM a través de propostes com la de la formació jazz-soul de gran format Big Banana Reunion i de la vocalista Celeste Alías (acompanyada per l'emblemàtic guitarrista Santi Careta i banda), mentre que la rumba desenfadada de Bongo Botrako i la fusió africana de Dinatatak seran plats fort a l'apartat de Músiques del món.

A més, dins del projecte Anarquia acústica, una producció de la FiM en la que artistes de diferents formacions combinaran els seus talents damunt d'un mateix escenari, s'incorporen Maria Rodés (Bcore), Pep Toni (Oliva Trencada), Marc Curcio i Guiliano Guiu (membre de Chupaconcha).

Tots ells es sumen als anteriorment confirmats Litoral, Cathy Claret + Raimundo Amador, Pau Vallvé, La Iaia, Me and The Bees, Fiera (aka Pony Bravo), Inspira, Cebos Enrique (Cabo San Roque + Joan Saura + Oriol Perucho), Yacine & The Oriental Groove, Very Pomelo i Ornamento y Delito. Properament s'anunciaran les darreres incorporacions.

stats