MÚSICA
Cultura 06/04/2011

Ron Sexsmith, The Bluetones, Standstill i The High Llamas, al Faraday

El festival, que se celebrarà de l'1 al 3 de juliol a Vilanova i la Geltrú, ha presentat avui gran part dels grups que hi participaran, la meitat dels quals són catalans

Redacció
1 min
The High Llamas

BarcelonaEl cantautor Ron Sexsmith serà un dels caps de cartell del Faraday 2011, que tindrà lloc al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú els dies 1, 2 i 3 de juliol. En una roda de premsa, els organitzadors han donat a conèixer gran part del grups que hi participaran, com ara The Bluetones, The High Llamas i Standstill. Altres bandes confirmades són Aias, Renaldo & Clara, Emilio José, Klaus & Kinski, Els Surfing Sirles, Arnaud Fleurent-Didier i Za!. Encara s'hi afegiran dos grups internacionals i altres bandes locals. Des de l'organització s'ha apostat per un equilibri entres les propostes d'arreu i la música feta a casa nostra, i així el 50 per cent del cartell estarà format per grups i artistes catalans. Una altra de les línies del festival és la diversitat, cosa que explica que en els vuit anys que fa que se celebra encara no s'ha repetit cap grup.

Daniel Poveda, codirector del festival, ha informat que abans que es fes públic el cartell ja s'havien venut un 25 per cent de les entrades d'un aforament que estarà limitat a les 1.500 persones. L'abonament de tres dies val actualment 60 euros o 97 euros, en el cas que es compri l'abonament conjunt amb el PopArb. Poveda també ha avançat que es farà una edició del Faraday a la tardor (el 4 i 5 de novembre), també a Vilanova i la Geltrú.

stats