MÚSICA
Cultura 15/03/2012

Joaquim Garrigosa, nou director de L’Auditori

L'escollit per substituir Oriol Pérez-Treviño és director del Conservatori de Vila-seca i director artístic del Cicle Coral de L'Auditori

Ara
1 min
Joaquim Garrigosa, nou director de L'Auditori

BARCELONAEls òrgans de govern del Consorci de L'Auditori i l'Orquestra (format pel departament de Cultura de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona) han decidit aquesta tarda nomenar Joaquim Garrigosa com a nou director de L'Auditori.

Garrigosa (Barcelona, 1955) és gerent del Patronat Municipal de Música de Vila-seca i director del Conservatori de Vila-seca des de l'any 1996. També és director artístic del Cicle Coral de L'Auditori i assessor de programació musical de L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Garrigosa havia sigut responsable d'ensenyaments musicals i artístics al departament d'Ensenyament de la Generalitat entre el 1993 i el 1996, professor al Conservatori de Vila-Seca entre el 1987 i el 1993 i Director de l'Escola de Música de l'Orfeó Català (actualment Escola de Música del Palau) entre el 1975 i el 1986.

El comitè que ha seleccionat Garrigosa estava format pel compositor Josep Maria Mestres Quadreny, el crític musical Jordi Maluquer, el periodista i programador musical Jordi Turtós, i la periodista i membre del Consell de la Cultura de Barcelona Eva Vila. En representació de la Generalitat hi ha participat el secretari general de Cultura, Xavier Solà, i el tinent d'alcalde de Cultura, Jaume Ciurana.

stats