Dansa
Cultura 29/04/2013

L'acció multitudinària del Dia de la Dansa es trasllada al vestíbul del Mercat de les Flors

Està previst que unes 300 persones participis a l'acte, amb onze estils diferents de dansa

Acn
1 min

BarcelonaL'acció multitudinària de dansa prevista per a aquesta tarda a la plaça de la Catedral de Barcelona, amb motiu del Dia de la Dansa, es traslladarà al vestíbul del Mercat de les Flors davant la previsió de pluja, segons informen els organitzadors de l'esdeveniment.

Unes 300 persones està previst que participin a l'acte, amb onze estils diferents de dansa, per mostrar al públic la diversitat i riquesa d'aquest art, que poden practicar, en les seves diferents modalitats, persones de totes les edats.

L'acció, organitzada per l'Associació de Professionals de Dansa de Catalunya (APdC), s'iniciarà amb la lectura del missatge de la jornada, a càrrec d'Anna Maleras, pionera de la dansa moderna i la dansa jazz a Catalunya, exprofessora de l'Institut del Teatre, premi Nacional de Dansa de la Generalitat i Creu de Sant Jordi, entre d'altres reconeixements.

D'una altra banda, s'han organitzat més de cent activitats a teatres, escoles o centres cívics centrades en la dansa amb motiu de la celebració.

stats