L'ENTREVISTA
Cultura 23/09/2012

Miguel Bosé: "Veuré canviar la geografia espanyola"

El cantant Miguel Bosé parla de música i també de la crisi, dels 'indignats' i de la independència de Catalunya, en l'entrevista de Carles Capdevila a l''Ara Tu'

Ara
1 min

Com veu Miguel Bosé l'actualitat? Què en pensa de la independència de Catalunya, com veu la democràcia espanyola, com veu i valora la seva carrera professional com a cantant? D'això i molt més, en parla en l'entrevista de l''Ara Tu' d'aquest diumenge.

  • Personalitat: "Visc amb dos personatges: Miguel i Bosé. Bosé té una professió i el Miguel és una altra cosa. Viuen en un mateix cos i no es porten gaire bé, però han de conviure i donar-se suport l'un a l'altre i punt".
  • Crisi: "Políticament s'està desfent tot. Quan l'economia i el sistema financer guanyen el pols a les ideologies, lògicament tot se'n va en orris".
  • Independència: "Jo veuré canviar la geografia espanyola. N'estic convençut [...]. Crec que no heu de comptar amb ningú. Teniu prou personal. Almenys no heu d'esperar o donar per fet que us ajudarem".
  • Música: "He passat per un procés molt coherent: amb 18 anys feia música de xaval de 18 anys; amb 25 ja era una altra cosa; amb 33 ja era molt més, i si ara escoltes el que faig ara, és d'un home de 55".

Podeu llegir l'entrevista completa a l'ARA Premium.

stats