Cultura 30/07/2011

Joan Vizcarra acaba la caricatura més gran de Leo Messi

Aquest migdia, Joan Vizcarra hi ha fet la darrera pinzellada i ha signat la caricatura gegant de Leo Messi, que ha fet a l'Illa Diagonal

Redacció
1 min
Joan Vizcarra, acompanyat de la caricatura gegant de Leo Messi / EFE

BarcelonaTres setmanes després d'haver-la començat, aquest migdia Joan Vizcarra, el conegut caricaturista de la revista El Jueves i col·laborador de l'ARA, ha acabat la caricatura gegant de Leo Messi, que ha fet a l'Illa Diagonal en el marc de l'exposició "Con V de Vizcarra", que recull més de tres-centes caricatures de personatges de la política, el cinema i el món de la música. Els divendres i dissabtes del mes de juliol ha treballat al davant del públic, i avui, finalment, ha fet la darrera pinzellada a la caricatura del futbolista argentí i l'ha signada. L'Illa Diagonal la cedirà a dues entitats benèfiques, la Fundació Ànima i la Fundació Àlex, perquè se subhasti al setembre.

L'exposició la completen una dotzena de figures de plastilina de grans dimensions fetes a partir de caricatures de Vizcarra i els alumnes de l'Escola d'Animació en Plastilina (EAP).

stats