Economia 21/06/2013

Joan Rosell: "Si Blesa ha estat detingut per gestió, tots podríem anar a la presó"

El president de la CEOE ha defensat que tots els gestors s'equivoquen i que no es poden confondre els errors amb "malversació o prevaricació"

Efe
1 min

SantanderEl president de la patronal CEOE, Joan Rosell, ha assegurat aquest divendres que si Miguel Blesa, expresident de Caja Madrid, ha estat detingut per la seva gestió, no hauria de ser l'únic, sinó que "tots" els gestors haurien d'haver seguit el mateix camí.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En la seva intervenció en un curs de l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica (APIE) a Santander, Rosell ha dit que "caldria saber primer si ha estat detingut per gestió o per malversació", i ha afegit: "Si ha estat per gestió, al final, podríem anar tots a la presó".

"Jo mateix, més d'una vegada, m'he equivocat en una decisió o en una compra, així que una cosa és la gestió i una altra, la malversació o prevaricació", ha defensat el patró de patrons espanyol.

El jutge Elpidio José Silva va ordenar dijous la posada en llibertat de Miguel Blesa després que l'Audiència Provincial de Madrid anul·lés la causa en la qual l'investigava per la concessió d'un crèdit de 26,6 milions precisament a l'expresident de la CEOE i predecessor de Rosell, Gerardo Díaz Ferrán.

stats