Economia 31/01/2012

Álex Cruz, conseller delegat de Vueling, sobre l'aeroport del Prat: “És casa nostra, la volem protegir de les línies de baix cost”

En la mateixa entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio', Pere Macias, portaveu adjunt de CiU al Congrés, assegura que la política tarifària d'Aena facilita que Ryanair s'instal·li al Prat i afavoreix que "sigui cada cop més 'low-cost'"

Ara
2 min
Pere Macias, portaveu adjunt de CiU al Congrés, i Álex Cruz, conseller delegat de Vueling, durant l'entrevista al Matí de Catalunya Ràdio / @maticatradio

BarcelonaEl conseller delegat de Vueling, Álex Cruz, subratlla el compromís de l'aerolínia presidida per Josep Piqué de convertir l'aeroport del Prat en un centre de connexions ('hub') internacional i de qualitat: "És casa nostra, i la volem protegir de les línies de baix cost". En una entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio', Cruz ha destacat la capacitat de generació d'activitat econòmica de la companyia amb seu al Prat de Llobregat, amb grans projectes com l'obertura de 23 mercats nous a l'aeroport català, i en aquesta línia ha subratllat la voluntat de la companyia d'aconseguir una flota d'avions que garanteixi la màxima connectivitat. El directiu de Vueling també ha destacat la capacitat que ha demostrat l'aerolínia amb capital català per combatre la competència de les companyies de baix cost, com Ryanair.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, en la mateixa entrevista a l'emissora pública catalana, el portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats, Pere Macias, ha assegurat que la política tarifària d'Aena facilita que Ryanair s'instal·li al Prat i afavoreix que "sigui cada cop més 'low-cost'". Macias ha titllat de "voltors" tots "aquells" que estan aprofitant la fallida de Spanair per intentar que "no es potenciï el Prat", malgrat que ha evitat donar noms concrets.

El conseller delegat de Vueling ha subratllat els plans de futur de la companyia, ja avançats ahir en roda de premsa, i ha assenyalat els cinc avions que l'aerolínia incorporarà les pròximes setmanes, "i algun més a l'estiu". En aquest sentit, ha ratificat la voluntat de l'aerolínia de prioritzar els treballadors de Spanair a l'hora de fer noves contractacions. "Segur que hi haurà persones de l'equip de Spanair que passaran a Vueling", ha assegurat.

stats