CAP AL 20-N
Política 11/11/2011

Lluís Llach: "És el moment que tots els independentistes votem opcions independentistes"

Gerard Quintana també ha donat suport a Alfred Bosch perquè "és fonamental que estiguem junts i sense complexos, no només per convèncer Espanya, sinó tot el món"

Roger Tugas
1 min
Alfred Bosch, acompanyat de Lluís Llach, Gerard Quintana i altres independents que li donen suport, a la plaça del Rei de Barcelona

BarcelonaEl candidat d'ERC-Rcat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha rebut aquest matí el suport de nombrosos independents, alguns de molt destacats i que fins aquests comicis no s'havien mullat pels republicans. Un d'ells és Lluís Llach, que ha explicat que "estem en un moment molt important" en què "tots els independentistes hem de decidir sortir al carrer i votar opcions independentistes". "Encara que potser no siguin perfectes amb la nostra manera de pensar", ha afegit, "però sí que aixecaran la veu independentista a Madrid". "És l'hora de caminar junts", ha conclòs el músic retirat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un altra cara nova ha sigut la de Gerard Quintana, que ha apuntat que "la realitat ens diu que cada cop hi ha més gent que pren l'opció de la independència" i que "és fonamental que estiguem junts i sense complexos, no només per convèncer Espanya, sinó tot el món". Altres independents agrupats a l'entorn de Catalunya Sí també han intervingut, com el bateria de Lax'n'Busto, Jimmy Piñol, que ha cridat a "la insubmissió fiscal", o el portaveu de la Comissió de la Dignitat, Josep Cruanyes, que ha demanat el vot per a Bosch "perquè necessitem urgentment la justícia social i la llibertat i ens hem de convèncer a nosaltres mateixos que som sobirans".

stats