ELECCIONS 25-N
Política 23/10/2012

Dolors Montserrat: "El PP no s'oposarà a un referèndum dins del marc legal"

Mariano Rajoy clourà dissabte la Intermunicipal que els populars celebren a Barcelona

Sara González
1 min
Dolors Montserrat, vicepresidenta tercera del Congrés i dirigent del PP de Catalunya, en un moment de l'entrevista a l'ACN

BarcelonaLa vicepresidenta tercera del Congrés i coordinadora de la campanya del PP de Catalunya, Dolors Montserrat, ha assegurat aquest dimarts que davant el suport majoritari dels catalans a la celebració d'un referèndum sobre la independència, el seu partit "no s'hi oposarà sempre i quan estigui dins del marc legal". Tot i això, és evident que perquè aquest escenari es doni cal primer que ho permeti el seu partit. La dirigent popular ha assegurat, però, que "el millor referèndum és el del 25-N". Així mateix, Montserrat ha confirmat que dissabte el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, clausurarà la Intermunicipal que el PP celebra a Barcelona i que inaugurarà divendres la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent popular ha retret a CiU que el seu únic objectiu el 25-N és obtenir la majoria absoluta i ha reivindicat que el seu partit defensarà "els catalans de la senyera i no de l'estelada". Montserrat ha anunciat que els membres de la candidatura faran microactes durant la precampanya per explicar el programa del PP sota el lema 'Junts sumem'.

La vicepresidenta tercera del Congrés ha respost a Artur Mas, que dilluns va demanar ajut a l'empresariat en el camí cap a l'estat propi. "Els que necessiten ajuda realment són els empresaris", ha etzibat Montserrat, qui ha acusat Mas de tractar els empresaris "com a menors d'edat".

stats