ATACS ANTICATALANS
Política 12/10/2012

Junqueras afirma que els polítics i mitjans espanyols "sempre han tendit a tractar molt malament a tothom"

El president d'ERC defensa que per "a la majoria dels ciutadans catalans és molt més atractiu un país de llibertat, riquesa, prosperitat i justícia social"

Efe
1 min
El president d'ERC, Oriol Junqueras, a Sant Vicenç dels Horts

Sant Vicenç dels HortsEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat aquest divendres que Catalunya "fa anys" que se sent "maltractada" i "menyspreada" pel govern estatal i pels mitjans de comunicació espanyols. El líder republicà ha participat aquest matí en una botifarrada popular convocada pel partit a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat), on ERC governa amb ICV i CiU, i s'ha referit a les últimes declaracions de ministres espanyols com José Ignacio Wert o José Manuel García-Margallo. Ha declarat que "fa molt temps que estem acostumats que polítics i mitjans de comunicació de l'estat espanyol tinguin una actitud molt agressiva cap a Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No és la primera vegada. Els polítics i els mitjans de comunicació espanyols sempre han tendit a tractar molt malament a tothom; fa dos segles, a països llatinoamericans, fa un segle, a Cuba i Filipines, i des de fa molt temps, a la societat catalana", ha dit Junqueras. El president d'ERC ha afegit: "Amb el model que ens posen sobre la taula ens sentim menyspreats i rebutjats. Per a la majoria dels ciutadans catalans és molt més atractiu un país de llibertat, riquesa, prosperitat i justícia social".

stats