Turquia desperta, derrota els txecs i encara aspira a ser als vuitens de final (2-0)

Els txecs fallen en defensa i queden eliminats en ser els darrers del seu grup

Ozan Tufan, celebrant el segon gol turc

Turquia ha guanyat el seu primer partit de l'Eurocopa. L'equip de Fatih Terim ha derrotat a Lens els txecs per 2-0 i encara tindrà opcions de ser als vuitens de final. Els turcs, amb tres punts i un goal average en contra de dos gols, necessiten quedar entre els quatre millors tercers de grup, però de moment, ja van per darrera d'Irlanda del Nord i Eslovàquia. Ara, els turcs deixen fora els albanesos.

Els txecs, després de plantar cara a Espanya i empatar amb Croàcia, depenien de si mateixos per ser als vuitens de final, però malgrat gaudir d'ocasions, s'han vist castigat per errades defensives puntuaks.

Ja als 10 minuts, Burak Yilmaz ha marcat el primer gol turc. A la segona part, després d'un rebuig, Ozan Tufan ha enviat la pilota a la creueta de la porteria defensa per Cech.