REIAL MADRID
Esports 16/11/2012

Cristiano Ronaldo no descarta marxar del Madrid, segons el diari 'As'

El jugador s'hauria "cansat de sentir-se el dolent de la pel·lícula i d'observar com ningú al Madrid, excepte Mou, el protegeix dels atacs externs"

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo, a l'hotel de concentració de la selecció portuguesa

BarcelonaCristiano Ronaldo està més a prop de marxar del Madrid a finals de temporada que no pas de renovar. Segons informa el diari 'As', el jugador "s'ha cansat de sentir-se el dolent de la pel·lícula del futbol espanyol i d'observar com ningú al Madrid, excepte Mou, el protegeix dels atacs externs. Mentre el Barça té una estructura per difondre i salvaguardar la figura de Messi, el Madrid reacciona amb total passivitat davant els atacs que rep el portuguès. L'últim cas ha estat el de l'agressió de David Navarro, per la qual va haver de rebre sis punts".

Cristiano tampoc entendria les raons que han fet que no guanyi cap premi de la LFP, premi votat pels tècnics i jugadors.

Segons aquesta informació, "des de fa mesos el Madrid té programat oferir a la seva estrella una millora de contracte a final de temporada. No obstant això, el mateix jugador ja havia manifestat que la seva tristesa no és per qüestions econòmiques". Segons aquest article, Cristiano podria sentir enyorança del Manchester United.

stats