SEGONA DIVISIÓ
Esports 28/08/2016

El Girona vola i el Reus debuta a casa amb Un empat

BarcelonaEl Reus va jugar el primer partit de la seva història a Segona com a local i va empatar amb el Mirandés (1-1). Després de guanyar a Mallorca (0-1), l’equip del Baix Camp va marcar ja als 20 segons de joc gràcies a Fran Carbia, però la lesió de Chrisantus va posar bastons a les rodes als locals. Fofo va empatar abans del descans i tots els intents del Reus per fer el segon no van arribar a bon port.

El Girona, en canvi, va aconseguir el primer triomf de la temporada en imposar-se per 3-1 a l’Elx a Montilivi en un partit en què els homes de Pablo Machín van deixar molt bona imatge. Borja i Portu, en el primer temps, i l’italià Longo, després del descans, van ser els autors dels gols per al conjunt gironí, que ja té quatre punts després d’haver debutat amb empat al camp del filial del Sevilla. L’Elx, ofegat per la pressió i el bon joc local, només va poder fer el seu gol gràcies a Guillermo en l’últim minut.

El Nàstic visita Osca

El Nàstic de Tarragona de Vicente Moreno buscarà guanyar al camp l’Osca (19 h, LaLiga 1/2/3 TV) després de punxar contra el Lugo en la primera jornada (2-2). Manolo Reina i Manolo Martínez, lesionats de llarga durada, seran les úniques baixes d’un equip que segueix en construcció després de les nombroses incorporacions i baixes que ha patit durant aquest estiu.