BARÇA
Esports Barça 06/09/2013

El Barça va pagar a Abidal durant la seva malaltia

Abidal ha dit a 'L'Équipe' que el club blaugrana no va abonar res durant els mesos que va estar de baixa, una declaració que l'entitat catalana desmenteix

A. Llimós
1 min

BarcelonaÉric Abidal ha dit al rotatiu francès 'L'Équipe' que el Barça no va pagar-li res durant els mesos que va estar de baixa. "Durant tots els mesos que jo vaig estar malalt, el club no em va pagar". El Barça manté que això no és cert, i que el club està al corrent de tots els pagaments. El club estudia emetre un comunicat aquesta tarda, però abans vol parlar amb el futbolista francès.

Segons ha pogut saber l'ARA, Abidal sí que va cobrar del club. El conjunt blaugrana va complementar el que Abidal percebia de la Seguretat Social. L'article 33 del conveni col·lectiu dels futbolistes determina que els clubs han de complementar el que abona la Seguretat Social fins a arribar al 100% del sou del jugador. Els futbolistes, però, cobren unes mensualitats com qualsevol altre treballador –aquí s'aplica la part que assumeix la Seguretat Social–, i la part gran de la seva fitxa la cobren en dues ocasions, una al juliol i l'altra al desembre. En el total de la fitxa, el Barça va assumir aproximadament la part proporcional del que el francès va jugar; el club català va pagar a Abidal des del març, quan el francès va obtenir l'alta mèdica.

stats